Jak na skvělé domácí jogurty, zdravé sýry a prospěšné kefíry?

Skvělý domácí jogurt. Zdravé domácí sýry. Pochoutky kupované na farmářských tržištích dávno nahradily prefabrikáty ze supermarketů. Jak by se daly v domácích podmínkách udělat takové lahody? Společnost Bulgaricus poskytuje instrukce k výrobě daných výrobků a těch, jež si zvládne vyrobit doma každá zručná hospodyňka, ale také zběhlá mlékárna s orientací na objemnou produkci mlékárenských výrobků podle tradičních návodů. Ochutnejte jogurty, kefíry, znamenité sýry s bulharskou smetanovou a sýrařskou kulturou a ostatní už vám přijdou mdlé.

Chlorid vápenatý a syřidlo na výrobu sýrů potřebujete na výrobu sýru doma. Chlorid vápenatý vylepšuje syřitelnost mléka a jeho maximální výtěžnost. Zároveň tato surovina nahrazuje absentující vápník, jenž dochází při pasterizaci. Za sníženou srážlivostí mléka stojí nízké množství vápníku. Pro nutné mléčné srážení se musí přidávat syřidlo, syřidlo na výrobu sýrů živočišné, tak syřidlo rostlinné nebo mikrobiální. V internetovém obchodě Bulgaricus se dají sehnat nutné suroviny.

Se všemi avizovanými mlékárenskými kulturami jednoduše zhotovíte domácí jogurt, dobrý čerstvý sýr, zakysanou smetanu, kefír, nepřekonatelné bio acidofilní mléko a bio raženky. Přidaná kefírová kultura se logicky používá k výrobě kefíru, sýrařská kultura z Bulharska je potřebná pro výrobu sýru, na zakysanou smetanu a tvaroh potřebujeme smetanovou kulturu, pro jogurty se používá jogurtová kultura. Bohatá nabídka e-shopu obsahuje veškerý jmenovaný sortiment. Bulgaricus má na seznamu kvalitní probiotika po antibiotikách na střeva, které obnoví rovnováhu nejen ve střevech, ale i celého organismu. Poznali jsme, že za mnohými neduhy stojí narušená střevní mikroflóra. Přírodní probiotika napomáhají regeneraci celého organismu i mikroflóry ve střevech u dětí, stejně jako žen a mužů všech věkových tříd.

Příspěvek byl publikován v rubrice Eshop a jeho autorem je registracePR. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *